Mindful Run online
natuurlijk ademen

Ben jij klaar voor een Mindful Run?

Deze 4 weekse online cursus brengt bewezen concepten van ademtechnieken, mindfulness en bewegen in de buitenlucht in een Mindful Run samen.


Inclusief coachcalls

Wil jij... ?

 • MEER in balans komen door te BEWEGEN?
 • MEER RUST in je hoofd?
 • MINDER STRESS en spanning?
 • MEER GENIETEN van de natuur?
 • Een GEZONDERE ademhaling?
 • SIMPELE TOOLS om met stress om te gaan?
 • en daardoor meer ENERGIE?

Dan is de Mindful Run iets voor jou!

buteyko

Mindful Run

Ben jij toe aan meer rust in je hoofd en in je lijf, wil jij meer energie, minder stress en veel plezier?


Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou!


De Mindful Run cursus heeft als doel jou op een leuke manier kennis te laten maken met mindfulness, ademhaling en wandelen met als resultaat... meer energie!


De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 


Tijdens de cursus ga je aan de slag met onderdelen zoals focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning.


Je leert tools om beter binnen je grens te blijven zodat je meer rust ervaart en meer energie krijgt. Fijn in tijden van stress of lastige situaties.


Alle tools die je leert zijn praktisch en gemakkelijk in het dagelijkse leven toe te passen. Laagdrempelig maar zeker waardevol. Zo geeft een Mindful Run je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn. 


Wil jij meer in balans komen door een betere ademhaling en te bewegen

mindfulness
wandelen

Kies dan NU voor jezelf 

Doe de MINDFUL RUN ONLINE

Ook voor jou

De Mindful Run cursus is geschikt voor iedereen. Mindful Run leert je hoe je volop van het bewegen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'. Je gaat wandelt in de buitenlucht en tijdens de cursus komen onderdelen als bewegen, loophouding, ademhaling, mindfulness, concentratie, focus, loslaten, ontspannen aan bod. De ervaring leert dat je door te bewegen meer energie krijgt en weer zin om dingen te ondernemen. Verras jezelf tijdens de Mindful Run. Loop de stress uit je hoofd en je lijf en je voelt je als herboren.


Mindfulness

Een Mindful Run kan niet zonder mindfulness, het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Door in het “hier en nu” te zijn, kun je je hoofd leeg maken.


Ademhalingstechnieken

Ademhalingstechnieken moeten een gezonde ademhaling te bevorderen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor ze veel te veel energie verbruiken. Het gevolg daarvan kan zijn vermoeidheid, snel buiten adem zijn of zelfs chronische hyperventilatie. Mindful Run gebruikt de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het lopen.


Bewegen

Bewegen heeft effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. 

buiten bewegen
Buteyko

Reacties van deelnemers

Reacties van deelnemers

“Goed voor mijn bewustwording en zelfbeeld”

--

“Heerlijk die neusademhaling, lekker in de natuur zijn , focus, rust en tijd voor mezelf”

--

"Zo dit geeft inzicht in mezelf, soms best even confronterend en pijnlijk maar wat fijn want nu weet ik eindelijk wat ik echt wil. Mijn hoofd is leeg, opgeruimd en helder en ik heb eindelijk weer energie"

--

“Leuk om in beweging te komen, fijn om te merken dat ik daardoor mijn conditie snel opbouw, leuke opdrachten en luchtig”

--

“Ontspannend, veel betere ademhaling via de neus, tijd voor mezelf, bewust worden van waar je bent”

--

“Mijn ademhaling is veel beter geworden, nuchter (ik was bang dat “Mindful” te zweverig zou zijn), leuk/speels en afwisselend”

--

“Inzicht in mezelf, rustiger ademhalen, beweging is fijn, ik pak mijn rustmoment nu door meditatie”

--

“Leuk, veel afwisseling, erg leerzaam en veel inzicht in mezelf”

--

“Even de sores van de dag van mezelf aflopen, leuke focus-oefeningen, goed om bewust te worden van mijn ademhaling, een fijn moment voor mezelf”


Mindful Run Online

Wat je leert in deze cursus:

 • Bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.
 • Meer aandacht voor jezelf te hebben.
 • Tools om meer energie, focus en ontspanning te krijgen.
 • Met je aandacht in het hier-en-nu te zijn (en te blijven!).
 • Meer rust te ervaren in je hoofd en lichaam.
 • Een betere en rustigere ademhaling door de Buteyko ademmethode.
 • Meer te genieten van de kleine dingen in het leven.
 • Minder te piekeren over het verleden.
 • En natuurlijk leer je wandeltechnieken om buiten je batterij op te laden.
genieten
bewegen

Kies jij voor jezelf?

Deze online cursus brengt bewezen concepten van ademtechnieken, breintraining (mindfulness) en cardio in de buitenlucht (regelmatig bewegen) in een Mindful Run samen. Jij wordt op een ontspannen en verrassende manier begeleidt naar een grotere fysieke en mentale fitheid en weerbaarheid.  


En...dit is niet het zoveelste waar je wéér van alles voor moet doen... 


Je mág namelijk gaan ONTSPANNEN, inzicht krijgen in jezelf en volkomen 'jezelf worden', omdat juist dat voor ENERGIE zorgt, waardoor je automatisch meer te bieden hebt aan anderen!

natuurlijk ademen

Tijdens de Mindful RunOnline cursus ga je aan de slag met onderdelen zoals focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning.


Je leert tools om beter binnen je grens te blijven zodat je meer rust ervaart en meer energie krijgt. Fijn in tijden van stress of lastige situaties.


Alle tools die je leert zijn praktisch en gemakkelijk in het dagelijkse leven toe te passen. Laagdrempelig maar zeker waardevol. Zo geeft een Mindful Run je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn. 


De Mindful Run Online cursus is geschikt voor iedereen. Mindful Run leert je hoe je volop van het bewegen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'. 


Je wandelt in de buitenlucht en tijdens de cursus komen onderdelen als bewegen, loophouding, ademhaling, mindfulness, concentratie, focus, loslaten, ontspannen aan bod. 


De ervaring leert dat je door te wandelen meer energie krijgt en weer zin om dingen te ondernemen. Verras jezelf tijdens de Mindful Run. Wandel de stress uit je hoofd en je lijf en je voelt je als herboren. 


Want...dat is toch ook wat JIJ wilt?


Rust in je hoofd, meer energie door te bewegen en je batterij opladen. Alles voor JEZELF eens op een rijtje zetten en SIMPELE TOOLS om te ontdekken waarin jij UNIEK bent en om JEZELF te accepteren.


Een Mindful Run kan niet zonder mindfulness, het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Door in het “hier en nu” te zijn, kun je je hoofd leeg maken.


Ademhalingstechnieken moeten een gezonde ademhaling te bevorderen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor ze veel te veel energie verbruiken. Het gevolg daarvan kan zijn vermoeidheid, snel buiten adem zijn of zelfs chronische hyperventilatie. 


Mindful Run gebruikt de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het lopen.


Bewegen heeft effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen.

Online Mindful Run cursus
€ 179,-

Mindful Run Online

Je leert tools om beter binnen je grens te blijven zodat je meer RUST ervaart en meer energie krijgt. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Alle tools die je leert zijn PRAKTISCH en MAKKELIJK in het dagelijkse leven toe te passen. 


LAAGDREMPELIG maar zeker WAARDEVOL . 


Zo geeft Mindful Run je PRECIES datgene wat je nodig hebt. 


Wat je krijgt bij deze cursus:

 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
 • app voor op je telefoon
 • inspirerende opdrachten
 • Buteyko ademhalingsoefeningen
 • een (optioneel) werkboek
 • begeleidende MP3's 


Dus...waar wacht je nog op?


Als je nu niet kiest voor jezelf...wanneer dan wel?